Varmekabel 25W 5mtr.
Varenummer: 79523164
.
DKK 219,95
DKK 175,96 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Reptilteknik
 • Ideel til varmestativsystemer. Velegnet til krybdyr, padder og andre dyrearter.
  Kvalitets fleksibel, holdbar og sikker konstruktion (IPX7).

  INSTALLATION AF VARMEKABEL:
  Tag produktet ud af emballagen og kontroller, at kablet eller det elektriske stik ikke er beskadiget. Hvis du finder skader, bedes du returnere produktet til købsstedet. Dette produkt kan kun bruges uden for terrarier.

  BEMÆRK: Lad IKKE kablet krydse, det kan overophede produktet. Hold altid en minimum sikker afstand på 3 cm mellem løkker eller ledningsnet. Dette vil forhindre overophedning af produktet og mulig brand! Brug et termometer til at overvåge temperaturen inde i terrariet. Sørg for, at temperaturen er inden for det passende interval for den art, du holder. Et digitalt infrarødt termometer er et godt værktøj til at måle temperaturer forskellige steder i terrariet. Vi anbefaler at bruge et varmekabel med en passende termostat. Varmekablet kan bruges på den nederste ydre del af terrariet eller på den ydre bag- eller sidevæg af glasterrarier. Fastgør varmekablet til terrariet med små stykker elektrisk tape (se illustration), og hold en minimum sikker afstand mellem varmekablets løkker (minimum 3 cm).

  BEMÆRK: Overophedning kan forekomme, hvis selerne er tættere på end 3 cm! Undgå skarpe bøjninger med en radius på mindre end 1,3 cm.
  Den elektriske tilslutning skal altid være uden for terrariet. Sæt ledningen i en stikkontakt. Tjek det elektriske bånd med jævne mellemrum for at sikre, at kablet stadig er sikkert fastgjort til terrarieglasset. Tjek med hver rengøring eller mindst en gang om måneden og påfør ny tape efter behov.

  Lad IKKE terrariet sidde direkte på varmestenen. Ideel til brug med REPTI PLANET terrarier (alle terrarier har fødder på kanterne for at sikre nok plads mellem kablet og bordpladen).
  Dette tillader overskydende varme at undslippe og forhindrer skader på varmekablet, terrariet, dyr, boligmøbler osv.

 • Brand Repti Planet