EXOTERRA STARTERSÆT TIL SLANGER
Varenummer: 015561238380
.
DKK 2.499,00
DKK 1.999,20 ekskl. moms
 •  
GRATIS FRAGT ER GÆLDER KUN TIL BRO-FASTE ØER!


Mere information

Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Terrarier
 • BEMÆRK SIKKER FRAGT GEBYR!

  Fragtomkostninger for akvarier vil blive tilføjet ved checkout på 299,- DKK.
  Det er for at sikre at dit akvarie kommer helt og sikkert frem med Danske fragtmænd.

  Exo Terra Slange Terrarium Startsæt - Medium Lav

  Terrariet er uden tvivl det vigtigste aspekt af vellykket krybdyr og amfibiehold. Mange arter har forskellige krav, så et alsidigt og let tilpasningsdygtigt terrarium er vigtigt. Exo Terra har udviklet Snake Starter Kit til markedet.

  Corn Snakes, Milksnakes, Kingsnakes og Ball Pythons er blandt de mest populære slanger, der holdes og opdrættes i fangenskab. Deres mangfoldighed af farver og mønstre, moderat voksenstørrelse, føjelig natur og tilbageholdenhed med at bide gør disse attraktive arter for både den begyndende krybdyrentusiast såvel som den avancerede hobbyist.

  Indeholder i startersættet:

  Exo Terra Natural Terrarium Medium/Low (HPT2604) 60 x 45 x 30 cm / 24” x 18” x 12” (WxDxH)

  Exo Terra Heat Mat 16W (HPT2017)

  Exo Terra Reptile Dome – 15 cm / 6” (up to 75W) (HPT2348)

  Exo Terra Light Bracket (HPT2223)

  Exo Terra Reptile UVB100 – 13W (HPT2186)

  Exo Terra Moss Mat Medium – 60 x 45cm / 24” x 18” (HPT2484)

  Exo Terra Water Dish Medium (HPT2802)

  Exo Terra Reptile Cave Large (HPT2853)

  Størrelse: 60 x 45 x 30 cm. (17kg)

  Slange fakta:

   

  navn: Corn Snake: Pantherophis guttatus – Milksnake & Kingsnake: Lampropeltis art – Ball Python: Python regius

  Familie: Corn Snakes, Milksnakes og Kingsnakes tilhører familien Colubridae – Ball Pythons tilhører familien Pythonidae

  Udbredelse: Majsslanger forekommer naturligt i den sydøstlige del af USA. Kongeslanger og mælkeslanger kan findes i hele Nord- og Sydamerika. Ball Pythons er hjemmehørende i Afrika, der forekommer i et smalt bælte, der strækker sig langs den sydlige grænse af Sahara-ørkenen fra Senegal i vest til Sudan og Uganda i det centrale Afrika.

  Gennemsnitlig rugestørrelse: 8-12 tommer (20-30 cm)

  Gennemsnitlig voksenstørrelse: 3-5,5 fod (90-165 cm)

  Gennemsnitlig levetid: 15-25 år (nogle personer lever endda 30+ år)

  Hus: Exo Terra's Natural Terrarium MEDIUM/LOW er ideel til majsslanger, mælkeslanger, kongeslanger og unge boldpythoner. Corn Snakes kan anbringes sammen i par eller små grupper, men skal fodres individuelt og separat. Kingsnakes og Milksnakes bør opstaldes individuelt, da nogle arter har været kendt for at spise hinanden! For at undgå stress eller endda sultestrejke, er Ball Pythons også bedst placeret individuelt. Det anbefales at huse klækkende og unge slanger af alle arter individuelt, da de kan vokse i forskellige hastigheder og nogle gange kan blive stressede af overfyldning.

  Underlag: Exo Terra Moss Mat er et ideelt blødt, hygiejnisk og absorberende underlag til alle slanger.

  Dekoration: Exo Terra Reptile Cave efterligner de naturlige gemmesteder for Colubrids og Ball Pythons – den giver læ og et køligere og mere fugtigt mikroklima. Yderligere indretning kan tilføjes for ekstra sikkerhed og æstetik.

  Belysning: Colubrids og Ball Pythons er hovedsageligt crepuskulære, hvilket betyder, at de er mest aktive i skumringen og daggry, men nogle er også aktive i dagtimerne – Exo Terra Reptile UVB100 udsender et optimalt lysspektrum, der vil give din slange mulighed for at opleve og opfatte farver fra deres miljø mere naturligt – Slanger har brug for en 12-timers dag/nat-cyklus.

  Opvarmning: For at give dine Colubrids og Ball Pythons mulighed for at termoregulere deres kropstemperatur, bør de tilbydes en dagtemperaturgradient ved at opvarme cirka 1/3 af gulvpladsen (85-90°F / 29-32°C)* ved at placere Exo Terra Heat Mat på den ene side af terrariumgulvet, så 2/3 forbliver køligt (75-80°F /24°-27°C) – hold nattemperaturen på et gennemsnit på 70-75°F (21- 24°C). * Ball Pythons kan tolerere temperaturer op til 95°F / 35°C. Yderligere opvarmning (såsom Exo Terra Infrarød Basking Spot, Night Heat Lamp eller Keramisk Varmeapparat) kan være nødvendig, hvis temperaturen falder under det anbefalede område.

  Føde: Colubrids og Ball Pythons er kødædende og spiser for det meste små gnavere. I fangenskab fodres slanger primært mus af passende størrelse. Slanger bør tilbydes 1 mus om ugen. Babyslanger lever af pinkiemus, og efterhånden som din slange vokser, bør størrelsen på musene gå fra pinkie til fuzzy, end hoppere og endelig voksne mus. En guide til valg af størrelse er, at bredden af ​​musen ikke bør være mere end halvanden gange bredden (diameteren) af slangens krop på det tykkeste. Voksne eller større slanger kan kræve 2 voksne mus eller 1 passende størrelse rotte pr. fodring. For at forhindre risiko for skader hos slanger er det bedst at tilbyde fordræbte, frosne/optøede mus. Sørg for, at musene er helt optøet, før de tilbydes dem. Håndter ikke din slange i mindst 24-48 timer efter fodring, da dette kan forstyrre fordøjelsessystemet og få din slange til at opstøde sin mad.

  Vanding: Giv altid din kæledyrsslange frisk, rent drikkevand i Exo Terra medium vandskålen. Brug Exo Terra Aquatize Terrarium Water Conditioner til at fjerne klor og kloramin samt til at neutralisere tungmetaller fra postevandet.

  Starterpakke til slanger

 • Brand Exoterra