Terrarium 60x45x60cm
Varenummer: 79560550
.
DKK 1.250,00
DKK 1.000,00 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Terrarier
 • BEMÆRK SIKKER FRAGT GEBYR!

  Fragtomkostninger for akvarier vil blive tilføjet ved checkout på 299,- DKK.
  Det er for at sikre at dit akvarie kommer helt og sikkert frem med Danske fragtmænd.

  Repti Planet Terrarium er designet som en terrariumtank til forskellige dyrearter svarende til deres størrelse af den givne type terrarium. Den er velegnet til krybdyr, padder, slanger, hvirvelløse dyr, små patattedyr og andre dyrearter.

  For at få til nødvendigelig ventilation er den øverste del af terrariet udstyret med et metalnet, der forhindrer udslip af dyr og foderinsekter. Når du åbner toppen af ​​terrariet, skal du sørge for, at der ikke er nogen risiko for, at et dyr flygter fra terrariet. Når du lukker, skal du sørge for, at dyrene, planterne eller andre dekorationer ikke fanges. Lågkonstruktionen forhindrer terrariet i at åbne spontant og lukke terrariet.

  Terrarier er udstyret med øvre og nedre plastrammer, som muligvis stabling af terrarier og placering af varmeplader direkte på det udvendige nedre glas. Terrariet kan også bruge som et paludarium med et vandområde.

  Terrariets placering

  Tænk grundigt over, før du vælger placeringen af ​​et terrarium, for efter installationen af ​​alle dekorative elementer bør terrariet ikke flyttes. Vælg et sted, hvor temperaturen er stabil mellem 20 ° C og 25 ° C. Ideelt sted med naturligt lys, men ikke direkte ved vinduet eller på steder, hvor terrariet kan blive overophedet. Undgå også steder, hvor der er kemiske eller andre dampe, og hvor der opstår cigaretrøg. Når du har valgt et passende sted, kan du begynde at installere planterne og andre dekorationer.

  Installation af elektriske apparater inde i terrariet

  Hvis du beslutter dig for at installere elektriske forsyninger, såsom ovn, tågemaskine, vandfald og andet inde i terrariet, skal alt elektrisk udstyr altid være slukket - skubbet ud af de elektriske stik. Vælg det rette sted til det elektriske udstyr i terrariet og før kablerne til bagsiden af ​​terrariet. Luk ventilationsgitteret og sørg for, at der ikke er nogen risiko for at flygte dyr ud af terrariet.

  Installation af belysning

  Vælg kun belysningsprodukter, der anbefales til terrarier, ideelt sæt Repti Planet-produkter. Lysets styrke skal være kompatibel med kæledyr og tankstørrelsen. For høj temperatur kan resultere i dyredød og produktnedbrydning.

  Størrelse: 60x45x60cm

 • Brand Repti Planet