Ultramax 1500
Varenummer: 42120665
Standard salgspris DKK 1.699,95
DKK 1.399,00
DKK 1.119,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Udvendige Akvariepumper
 • Akvariefilteret spiller en meget vigtig rolle, fordi det renser vandet for alle skadelige stofskifteprodukter og fjerner også urenheder. Det gør vandet klart, og du kan perfekt se det smukke arrangement af akvariets indre. Et filter, der er passende udvalgt til tankens kapacitet, vil være effektivt og vil give fordele for dens indbyggere og plejepersonalet. For at minimere den tid, der kræves til vedligeholdelse af akvariet, er det værd at vælge produkter, der vil lette dette arbejde. ULTRAMAX-filteret er et af eksemplerne på akvarietilbehør, der er nødvendigt for at opretholde korrekt renlighed og pleje af tanken. Gå til aquael.pl-webstedet og se vores fulde tilbud. Der finder du ikke kun forskellige typer filtre, men også belysning, beluftning, præparater, underlag og dekorationer. Vi tilbyder også praktiske og funktionelle akvarieskabe, hvor du med held kan skjule eventuelle grimme forbindelser såsom rør eller slanger. Der vil også være plads til mad, eksternt filter eller andre enheder. Du vil altid have dem lige ved hånden, ét sted. De mange skabsmodeller og farver vil lette valget af interiøret i stuen, soveværelset eller børneværelset.

  EFFEKTIV DANSKEFILTER - NØDVENDIG UDSTYR TIL HVERT AKVARIE

  Beholderfilteret er den mest effektive måde at filtrere akvariet på. Det holder vandet rent og garanterer sikre levevilkår for alle beboere. ULTRAMAX akvariefilteret udmærker sig ved en stor kapacitet af filtermassen og den højeste filtreringseffektivitet. Rent vand i akvariet forbliver i meget lang tid, og du behøver ikke bekymre dig om at skifte det. Beholderfiltre er designet til næsten alle typer akvarier, du skal bare vælge den rigtige model. Det tilbudte filter garanterer ekstraordinær ergonomi ved brug og kan med succes bruges i ferskvands- og saltvandsakvarier.

  Fordelene ved det tilbudte produkt inkluderer frem for alt den usædvanligt stille drift, takket være hvilken du nemt kan placere akvariet i soveværelset eller på børneværelset. Den gennemtænkte struktur af pumpehjulet og dets kamre samt den keramiske pumpehjulsakse sikrer næsten uhørlig drift. Derudover har ULTRAMAX-filteret en effekt på kun 24 W, hvilket giver sig udslag i markant lave elregninger. Vandindtag og -udløb i beholderfilteret er udstyret med dobbelte kugleventiler, så du hurtigt kan koble slangerne fra filtret, hvilket sikrer sikker brug og nem rengøring. ULTRAMAX filtre har en hurtig vandgennemstrømning på 1000 til 2000 liter i timen. På grund af deres høje effektivitet kan de med succes bruges i store akvarier med en kapacitet på op til 700 liter.

  Et stort antal filterpatroner placeret i praktiske kurve med en kapacitet på 1,9 liter hver bidrager til effektiv mekanisk og biologisk filtrering. Sættet af fyld er nøje udvalgt for at imødekomme behovene i et typisk akvarium. Afhængigt af den valgte model varierer antallet af kurve fra tre til fem. Det tilbudte ULTRAMAX-filter har et indbygget svampe-forfilter med en kapacitet på cirka 0,6 liter. Det er ansvarligt for at opfange grove mekaniske urenheder, før de kommer ind i filteret. Dette er en fremragende filtreringseffektivitet samt beskyttelse af enheden mod tilstopning. Takket være forfilteret er rengøringsfrekvensen reduceret til et minimum, det er nok at skylle filtersvampen under vandhanen regelmæssigt. Denne handling kræver ikke, at filteret frakobles strømforsyningen eller fjernes fra akvarieskabet.

  Dette moderne filter giver ideelle betingelser for avl af dyr og planter, fordi det tillader enhver konfiguration af filtermediet. Du kan nemt justere hastigheden på filteret til dit akvariums behov. Et komplet sæt bestående af fem forskellige filtermedier, dobbelte afspærringsventiler letter brugen og sikrer komfort. Du behøver ingen særlige forberedelser for at begynde at arbejde med filteret. Produktet har en patenteret selvansugende mekanisme baseret på OneTouch Prime System. Det er uden sammenligning et af de bedste filtre på markedet, der garanterer rent vand med minimal brugerinddragelse. Der er tre modeller i ULTRAMAX-serien, der adskiller sig med hensyn til ydeevne. Vælg den, der lever op til dine forventninger. Afhængigt af din tank er ULTRAMAX 1000 designet til tanke med en kapacitet på 300 liter, ULTRAMAX 1500 til 450 liter eller ULTRAMAX 2000 til 700 liter.

 • Brand Aqua-El