HILLS ADULT LARGE KYLLING HUNDEFODER 14KG
Varenummer: 052742026077
Standard salgspris DKK 503,10
DKK 419,00
DKK 335,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Ugens tilbud
 • Hill's Science Plan Adult 1-5 Large Breed Hundefoder med kylling er et fuldfoder til store hunde. Det gives fra hunden er 12 måneder og indtil den bliver 5 år. Allerede fra 5-års alderen bør man overveje at give seniorfoder til den store hund. 
  Store hunderacer er kendt for at have et højt energiniveau. Derfor er det vigtigt, at de får det rigtige foder. 

  Hill's Science Plan Adult Large Breed Hundefoder er specielt tilpasset det høje energibehov, som denne stoørrelse hund normalt har. Foderpillen indeholder mange vigtige næringsstoffer, der gavner helbredet og hjælper på hundens almene sundhedstilstand. Disse store hunde har behov for mad, som gør deres knogler stærke nok til at bære deres kropsvægt, og de letfordøjelige proteiner er gode for hundens muskelmasse.

  Store hunde skal kunne bære mere vægt og er derfor mere sårbare overfor ledproblemer, end mindre hunde. Stivhed i leddene kan give hunden meget ubehag og begrænse dens aktivitet. Foderet indeholder de naturlige stoffer chondroitin og glucosamin, og de hjælper med at beskytte ledbrusken. 

  Foderpillens form og størrelse er tilpasset store hunderacer. Dette gør at hunden forhindres i at spise for hurtigt, samtidig med at foderpillens opbygning forebygger dannelsen af plak. 

  Vigtige fordele

   • Proteiner giver god muskelmasse
   • Gode fedtsyrer som Omega-3 og -6 er gode for pelsen
   • Lavt kalorieindhold beskytter mod overvægt
   • Chondroitin og glucosamin gavner brusk og led
   • Bevarer hundens bevægelighed


  Hill's Science Plan Adult Large Breed Hundefoder med kylling er et godt valg til den store unghund. 

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Hills