PD Canine Metabolic Mini 6 kg
Varenummer: 052742335414
 
DKK 499,00
DKK 399,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Veterinærfoder
 • Hill’s Diet Metabolic Mini Hundefoder med Kylling er et sundt og velsmagende diætetisk fuldfoder til hunde af små racer, der er blevet lidt for tykke eller har svært ved at holde idealvægten.

  Hill’s Diet Metabolic Mini Hundefoder med Kylling giver ikke bare den lille hund en hjælpende hånd med vægten, fuldfoderet indeholder vitale vitaminer, der giver din hund støtte til det naturlige immunsystem, så den lettere undgår at blive syg. Hill’s Diet Metabolic Mini Hundefoder med Kylling indeholder desuden også vigtige mineraler, der blandt andet er med til at styrke knoglerne.

  Hill’s Diet Metabolic Mini Hundefoder med Kylling er det første skridt mod vægttab for den overvægtige lille hund. Fuldfoderet har et lavt fedtindhold, men giver hunden masser af letfordøjelig protein fra kylling. Proteinerne får sammen med den spændende blanding af fiber fra frugt og grønt hunden til at føle sig hurtigere mæt og mæthedsfølelsen varer længe.

  Hill’s Diet Metabolic Mini Hundefoder med Kylling er det helt rigtige foder, hvis din bedste ven har svært ved at holde vægten eller allerede er blevet lidt for rund. Foderet arbejder godt sammen med din lille hunds egen forbrænding og dens energiforbrug. Glem dog ikke, at hunden også har godt af at bevæge sig og være aktiv. Så husk at gå nogle gode ture og leg med hunden, så den får rørt sig.

  Det anbefales at konsultere en dyrlæge inden anvendelse.

  Vigtige fordele

  • Fornuftig fiberblanding fra frugt og grønt.
  • Vigtige vitaminer og mineraler til immunforsvaret.
  • Arbejder godt sammen med din hunds energiforbrug og forbrænding.
  • Hjælper din hund med at tabe sig eller holde vægten.
  • Hunden føler sig mæt hurtigt og længe.
  • Forebygger vægtforøgelse efter vægttab.


  Hill’s Diet Metabolic Mini Hundefoder med Kylling er et lækkert tørfoder, der hjælper din lille hund med at tabe sig eller holde vægten.

 • Brand Hills