Menu Dværgkanin 5 kg
Varenummer: 4008239256652
.
DKK 169,95
DKK 135,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Gnaverfoder
 • Vitakraft Menu Vita Herbs Kaninfoder er et fuldfoder til alle voksne dværgkaniner, som er fyldt 6 uger.

  I Vitakrafts kaninfoder fra produktlinjen Menu Vita Herbs, finder du den unikke og patenterede VITA HERBS sammensætning. Vita Herbs bliver tilsat med stor omtanke for dværgkaniners behov for kost og ernæring, da de nærende urter hjælper til din dværgkanins velbefindende. Det er blandt andet timian og pebermynte samt hibiskus- og kamilleblomster der udvælges omhyggeligt. 

  Vitakraft Menu Vita Herbs Kaninfoder udvikles af dyrlæger og eksperter i dværgkaniner. Vitakrafts eksperter har valgt at tilsætte et ekstra højt indhold af C-vitaminer, fibre og de meget sundhedsfremmende planteekstrakter. Deres konstant voksende tænder bliver nedslibet, når din dværgkanin hver dag tygger løs på de hårde og fiberholdige kaninpiller.

  Hvis du vil have en sund, glad og legesyg dværgkanin hver dag, skal du købe Menu Vita Herbs Kaninfoderet fra Vitakraft. Foderet holder kaninmaven sund og velfungerende med den specielle blanding af sunde ingredienser, proppet i foderpiller med spændende former og fine naturlige farver af både frugt, grøntsager og blomster.

  Vigtige fordele:

  • Foderpillerne sliber de konstant voksende tænder
  • Ekstra C-vitamin forebygger mangelsymptomer
  • Råfibre sørger for en sund mave- og tarmfunktion
  • Yucca shidigera-planten reducerer afføringslugten
  • Uden kunstige farvestoffer og aromastoffer
  • Ikke tilsat sukker eller konserveringsmidler


  Dværgkaniner er glade for friskt grønt, så supplér gerne det daglige tørfoder med masser af hø, friske grøntsager og f.eks. mælkebøtter fra haven. Sørg også altid for at have rent og frisk vand til din dværgkanin.

  Vitakraft er et tysk firma, der har over 180 års erfaring i at producere foder til kæledyr af højeste kvalitet. Du er derfor sikker på at få det bedste til dit marsvin, når du køber et produkt fra Vitakraft.

 • Dyregruppe Gnaver
  Alder Voksen
  Brand Vitakraft