Selective kanin grain free 1,5 kg
Varenummer: 730582000142
.
DKK 149,00
DKK 119,20 ekskl. moms
 •  
Selective Naturals Grain Free er blandet med fristende, velsmagende Timothy Hay for at hjælpe med at fremme det gode helbred hos kaniner. Høj i fiber og kornfri, Selective respekterer den naturlige kost med denne lækre opskrift, der inkluderer essentielt foder og havegrøntsager.


Mere information

Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Gnaverfoder
 • Selective Naturals Grain Free er blandet med fristende, velsmagende Timothy Hay for at hjælpe med at fremme det gode helbred hos kaniner. Høj i fiber og kornfri, Selective respekterer den naturlige kost med denne lækre opskrift, der inkluderer essentielt foder og havegrøntsager.
  Den understøtter fordøjelsens og har alle de vitaminer og mineraler, som kaniner har brug for, for at holde dem i  allerbedste form. Venlig mod tænderne uden tilsat sukker eller kunstige farver, Selective Naturals Grain Free er blandet med naturligt hørfrø for at fremme klar hud og en blank pels. Det hjælper med at holde kaniner lige så sunde udenpå, som de er indvendigt. Derfor anbefaler dyrlæger Selective.

  Ingredienser:
  Timothyhø, sojabønneskaller, ærtemel, ærter i flager, malet sojaskrå, malede tørrede johannesbrød, hele brune hørfrø, sojaolie, calciumcarbonat, hydrolyseret gær, Yucca-ekstrakt. Kan indeholde genetisk modificeret soja og spor af nødder.

  Analyse:
  Råprotein 14,0%, Råfibre 22,0%, Råfedt 4,0%, Råaske 5,0%, Calcium 0,6%, Fosfor 0,4%

  Tilsætningsstoffer:
  Vitamin A 20.000 IE, Vitamin D³ 2.000 IE, Jern 50 mg, Kobber 7,5 mg, Mangan 30 mg, Zink 100 mg, Selen 0,25 mg

 • Brand Science®selective