Vitakraft Emotion kanin Complete 800g
Varenummer: 4008239315007
.
DKK 44,95
DKK 35,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Gnaverfoder
 • Emotion® COMPLETE All Ages giver dværgkaniner bid for bid alle de vigtige næringsstoffer og næringsstoffer - for en hel kanins liv. Et valg er ikke muligt takket være alt-i-en foderlegemet-dette garanterer en alsidig og afbalanceret kost, selv for kræsne dyr. For en god følelse ved fodring!

  Opskriften på Emotion® COMPLETE All Ages er optimalt skræddersyet til dværgkaninernes behov og de bedste ingredienser som velsmagende cikorie, knasende gulerødder og fiberrigt timotehø sikrer, at dyrene smager fantastisk hver dag. Det reducerede calciumindhold forhindrer dannelse af urinsten. Og intensiv tygning understøtter også den nødvendige slidning af tænderne, som konstant vokser tilbage.

  Som alle Emotion® -hovedfoder indeholder Emotion® COMPLETE naturligvis også den unikke VITA®lity -formel - det innovative plus for et livligt og sundt kaninliv. Udviklet af dyrlæger og gnavereksperter!

  + VITA®lity-formel: Betaglukaner understøtter immunsystemet. Prebiotisk inulin sikrer en sund tarmflora og fremmer optimal fordøjelse. Det afbalancerede forhold mellem essentielle aminosyrer garanterer også en høj biologisk værdi. For et alsidigt godt liv!

  Lavt kalcium: Reduceret calciumindhold forhindrer dannelse af urinsten
  Dental: Den rå fiberrige sammensætning understøtter det nødvendige tandslid
  Vitaminer: Med essentielle vitaminer, mineraler og sporstoffer for en optimal forsyning
  Lugtstop: Vores særlige kombination af 3 naturlige aktive ingredienser binder ubehagelig lugt og reducerer deres udvikling

  Til alsidig pleje af dværgkaniner
  Bedste pleje - alt i ét!
  Mangelsymptomer gennem selektiv spisning forhindres
  Ingen tilsat sukker
  Uden tilsætning af kunstige smagsstoffer
  Uden tilsætning af konserveringsmidler
  Uden tilføjelse af kunstige farver

 • Brand Vitakraft