Vitakraft Emotion Kanin Junior Beauty 600g
Varenummer: 4008239314543
.
DKK 36,95
DKK 29,56 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Gnaverfoder
 • Fiberrig lucerne, sprøde gulerødder, velsmagende kornblomster: Emotion® Beauty Selection Junior kombinerer optimal pleje med lækker smag - og takket være de værdifulde olier, den indeholder, fremmer den også sund hud og en smuk, skinnende kaninpels!

  Valget af ingredienser i den afbalancerede hovedfoderblanding er specielt tilpasset unge dyrs behov i deres vækstfase. Foderlegemerne i blandingen er også ekstra små og derfor særligt lette at spise.

  Som alle Emotion® hovedfoder indeholder Emotion® Beauty Selection naturligvis også det unikke TriVita® -kompleks - det innovative plus for et livligt og sundt kaninliv. Udviklet af dyrlæger og gnavereksperter!

  + TriVita®-kompleks: Med DHA fra havalger indeholder Emotion® en af ​​de mest værdifulde og biologisk aktive omega-3 fedtsyrer, der er vigtige for hjertet, hjernen og immunsystemet. Prebiotisk inulin sikrer en sund tarmflora og fremmer optimal fordøjelse. Det afbalancerede forhold mellem essentielle aminosyrer garanterer også en høj biologisk værdi. For et alsidigt godt liv!

  Skin & Coat: Værdifulde olier fremmer hudens og pelsens sundhed
  Calcium-fosfor: Med et afbalanceret forhold mellem calcium og fosfor til sund vækst
  Dental: Den rå fiberrige sammensætning understøtter det nødvendige tandslid
  Vitaminer: Med essentielle vitaminer, mineraler og sporstoffer for en optimal forsyning
  Lugtstop: Vores særlige kombination af 3 naturlige aktive ingredienser binder ubehagelig lugt og reducerer deres udvikling

  For unge dværgkaniner op til 6 måneder
  Art-passende blanding med lækre foderlegemer
  Til sund hud og en smuk pels
  Sukkerfri opskrift
  Uden kunstige smag
  Uden konserveringsmidler

 • Brand Vitakraft