Feeding station for squirrels, 20 × 30 × 30 cm
Varenummer: 4011905596068
.
DKK 269,95
DKK 215,96 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Havens Andre Beboere
 • Det er ikke kun fuglende i haven, der kan have brug for et sted at finde de lækre nødder og frø, der bliver lagt ud til dem. Mange danske haver har nemlig også besøg af det danske røde egern. 

  Trixie Foderhus til egern er det perfekte tilkøb til din have - uanset om du ofte har egern i haven eller kun en sjælden gang. Dette foderhus er lavet i ubehandlet fyrretræ med afrundede kanter, så egernet trygt kan kravle rundt på det. For at beskytte det føde, du fylder huset med, er der plexiglas på forsiden, så både du og egernet kan se føden, men der er også et låg, så det ikke bliver helt gennemblødt, når det regner eller så fuglene ikke tømmer den for egernet. 

  Låget er intet problem for egernet, da det nok skal finde fidusen i at løfte låget, der er designet til at egernet selv kan løfte det og snuppe en nød eller nogle frø. 

  Når egernet at fanget sig en nød eller nogle frø, kan den roligt sidde og spise det på den platform, der er i forlængelse af huset. For at give egernet de bedste forhold, skal huset placeres så højt oppe som muligt. Det kan eksempelvis være i et træ, på en pæl eller på et højt hegn, så den kan sidde sikkert for rovfugle og katte. 

  Egern har især brug for hjælp til føde i de kolde måneder, da de i efteråret søger føde, de kan gemme som vinterforråd, men de kan også komme frem i løbet af vinteren. Egern går nemlig ikke i vinterhi - de går i dvale. Forskellen er, at på de kolde og blæsende dage sover egernet og på de mere lune dage, kan du komme til at se dem lede efter mad.

  Vigtige fordele: 

  • I ubehandlet træ
  • Leder egernet væk fra fuglenes foderstationer
  • Giver dig mulighed for at se egernet spise
  • Hjælper til føden i de kolde måneder
 • Dyregruppe Gnaver
  Brand Trixie