drillepind tukan
Varenummer: 4011905456331
.
DKK 49,95
DKK 39,96 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattelegetøj
 • Trixie Drillepind med tukan kattelegetøj er et oplagt stykke legetøj til din kat, der elsker at lege og jage byttelignende dyr. Med denne drillepind i en frisk pink farve fra Trixie, kan du med god samvittighed sidde i din sofa eller slænge dig i lænestolen, mens du leger med din kats nye drillepind.

  Størstedelen af alle katte, uanset om du har en indekat eller en udekat, besidder stadig det naturlige jagtinstinkt. Det betyder, at de elsker at jagte byttedyrslignende, små genstande, såsom denne fugl. Dog er denne tukan langt fra kattens naturlige byttedyr, men det betyder ikke noget for din kat. Den vil stadig synes, at det er rigtigt sjovt at jagte den - særligt hvis du får drillepinden til at bevæge sig op og ned i luften.

  Denne drillepind med tukan kan uden tvivl blive din kats næste yndlingslegetøj. Først og fremmest vil katten elske at jagte drillepinden med tukanen på.  Derefter har Trixie påsat to matatabi træstykker på tukanens fødder. Matatabi er en naturlig plante, som har en nærmest berusende effekt på størstedelen af katte.

  Fordele ved Trixies Drillepind:

  • Drillepind med langt skaft
  • Matatabi øger interessen
  • Med blødt plys og flot farve


  Sørg altid for at aktivere din kat, så den ikke bliver understimuleret. Motion er vigtigt at udsætte din kat for på daglig basis for en sund og glad kat. På siden kan du købe masser af sjovt og aktiverende legetøj til kat.

 • Dyregruppe Kat
  Brand Trixie