LICKIMAT OH BOWL KAT PINK Ø15X4,6CM
Varenummer: 9349785000241
.
DKK 59,00
DKK 47,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Katteskåle & Foderautomater
 • OH Bowl® - Verdens første Oral Health Bowl til hunde. Daglig kæledyrstandpleje, der passer ind i dit liv!

  Vidste du, at 80 % af bakterierne i dit kæledyrs mund ikke er på tænderne? Så rengøring af hundens tunge hjælper med at reducere sygdomsfremkaldende bakterier, hvilket fører til sundere tænder og tandkød og friskere ånde.

  Oral Health Bowl er et dyrlægeudviklet produkt designet til at opmuntre dit kæledyr til at slikke hen over de hævede gummidupper for at hjælpe med at rense bakterier fra tungen ved slutningen af ​​et måltid.

  Specielt designet med komfortable hævede tilspidsede gummidupper for at hjælpe med at rense bakterier fra tungen, OH Bowl® kan give følgende fordele for dit kæledyr:

  1.      Fjerne lugtfremkaldende bakterier, som bekæmper dårlig ånde.

  2.      Fjerne sygdomsfremkaldende bakterier, der fører til sundere tænder og tandkød.

  3.      Stimulering af tungen til at øge spytproduktionen, hvilket igen hjælper med at forbedre tandkødet og tændernes sundhed.

  For at tilskynde til ekstra slikning, ved at få mere mad til at klæbe til tungerengøringszonen, prøv at tilføje et par dråber vand eller velsmagende væske til skålen, før du lægger maden i.

  Skab en ekstra aktivitet ved at sprede en velsmagende blød godbid over gummidupperne, f.eks. yoghurt, blødt kød, fisk, mælk. Øget slikning fremmer frigivelsen af ​​endorfiner, som afslapper og tilfredsstiller kæledyr.

 • Brand LickiMat