Flåtløs rosa
Varenummer: 5999566451027
Standard salgspris DKK 199,00
DKK 198,00
DKK 158,40 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Loppe- & Flåtmidler
 • TICKLESS Pet holder flåter og lopper væk uden brug af farlige kemikalier. Ved at fastgøre den brugervenlige lille æske til din kats eller hunds halsbånd holder du parasitter væk i op til 9-12 måneder efter aktivering og giver dig og dit dyr mulighed for at nyde naturen.

   

  Boksen udsender ultralydsimpulser, som ikke opfattes af mennesker og dyr, men som forstyrrer parrets evne til at orientere sig og dermed holder dem væk fra dit dyr. Det effektive areal er omkring 1,5 meter. Æsken er primært beregnet til forebyggende formål. Miljøvenlig, indeholder ingen kemikalier eller duftstoffer, hvilket gør den sikker selv for unge dyr samt for ældre, syge eller drægtige dyr.

   

  INSTRUKTIONER: Placer æsken på halsbåndet med siden med stængerne vendt væk fra dyrets krop. Fjern fanen for at aktivere boksen. Et rødt lys blinker fire gange for at vise, at boksen er tændt. Du kan til enhver tid kontrollere, at den virker ved at trykke én gang på knappen og notere, om LED'en blinker som svar. Produktet er ikke vandtæt, men det er meget modstandsdygtigt over for fugt (IP13). Hvis kassen bliver våd, skal den tørres med det samme for at undgå vandskader. P&ari ng; fordi den er så lille, bør den opbevares utilgængeligt for små børn. Ved normale temperaturer kan dosis holde parasitter væk i 9-12 måneder efter aktivering.

     ;

  ADVARSEL: For at garantere effektiviteten skal æsken altid være fastgjort til dyret. Effektiviteten afhænger af p&aringens tilstand; dyrets pels samt mængden af ​​parasitter i området. Ikke egnet til at fjerne flåter eller lopper på dyr, der allerede er blevet smittet. For at garantere den bedst mulige beskyttelse anbefaler vi også at tage andre forholdsregler (shampooing, at træffe foranstaltninger for at reducere bestanden af ​​flåter og lopper i det umiddelbare miljø). I nogle tilfælde, i områder med mange parasitter, er det muligt for enkelte flåter at sætte sig på dyret, selvom det bærer kufferten. Hvis dette sker, skal flåten fjernes som sædvanligt så hurtigt som muligt.

 • Brand Tickless