KovaLine plejebehandling koncentreret!, 200ml
Varenummer: 5713269000234
.
DKK 198,00
DKK 158,40 ekskl. moms
 •  
KovaLine Plejeblanding 200 ml. Blandes i forholdet 1:10 med vand og giver i alt 2 l. færdig plejeblanding. Velegnet til behandlinger over længere tid. KovaLine Plejeblanding renser, peeler og plejer i én og samme proces. Effektiv medicinfri pleje. KL Plejeblanding 200 ml. skal blandes i forholdet 1:10 med vand og giver i alt 2 l. færdig plejeblanding. Velegnet til behandlinger over længere tid. KovaLine Plejeblanding renser, peeler og plejer i én og samme proces. Kan anvendes ved: Sår, eksem, kløe, tør eller beskadiget hud.Til almindelig vask på alle små dyr, heste og produktionsdyr.
 Påfør og vask med engangs skumvaskeklud. Ingen konflikt med FEI og DTC's liste over forbudte ingredienser.


Mere information

Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Plejemidler & Hygiejne
 • Vores forbrugere bruger dette produkt med god erfaring til:

  Små dyr (hund, kat, gnavere, fjerkræ):

  Allergiudbrud
  Bylder
  Dermatitis
  Eksem
  Furunkulose
  Hotspots
  Hårsækmider
  Potesvamp
  Røde poter
  Stafylokokker
  Sår og rifter
  Heste og produktionsdyr:

  Atopisk hudlidelse
  Eksem
  Hale/man kløe
  Regneksem
  Solskoldning
  Sommereksem
  Sår og rifter
  KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge.

  Læs mere om allergener fra Miljøstyrelsen mst.dk 

  Ingredienser:
  5% eller derover, ikke mindre end 15%: Sæbe. Mindre end 5%: Anioniske og ikke-ioniske overfladeaktive stoffer, Polycarboxylat.
  Vand, Lanolin, Allantoin, Glycerin, Trisodiumdicarboxymethyl Alaninat.

  Vores råvarer er nøje udvalgt, efter det vi vurderer er det bedste for dig og dit dyr. Derfor benytter vi naturlige ingredienser, når det er det bedste alternativ. Vi har også farmaceutisk rene ingredienser, der hvor vi ved at det har bedst effekt med minimum eller ingen påviste allergener.
  Desuden er enkelte af vores råvarer økologiske.
  Alt produceres i Danmark og alle råvarer er EU godkendt.

  Vores emballage er i genanvendelig plast og PVC-fri. Sorteres det korrekt kan det smeltes og genanvendes til ny emballage.
  Når produktet er brugt, kan du rense den tomme emballage og genbruge den hjemme, med god samvittighed.

  Disse aktive valg om naturen, miljøet, effektivitet, allergener og sundhed er med til at sikre, at du får de absolut bedste produkter til dig og dine dyr.

   

  Hvad er KovaLine?

  KovaLine er et danskproduceret og målrettet til behandling af forskellige hudproblemer, som vi ser hos vores kæledyr. KovaLine er et naturligt alternativ til antibiotika og steroider, der traditionelt ellers har været brugt til hudproblemer. Produkterne er ekstremt effektive til helbredelse og vedligeholdelse af sund hud.

  Råvarerne er nøje udvalgt, efter en vurdering af det bedste for dig og dit dyr. Derfor indeholder produkterne udelukkende naturlige ingredienser, når det er det bedste alternativ. Desuden er enkelte af råvarerne økologiske. Alt produceres i Danmark og alle råvarer er EU godkendt.

  Emballagen er i genanvendelig plast og PVC-fri. Sorteres det korrekt kan det smeltes og genanvendes til ny emballage. Når produktet er brugt, kan du rense den tomme emballage og genbruge den hjemme, med god samvittighed.

  Disse aktive valg om naturen, miljøet, effektivitet, allergener og sundhed er med til at sikre, man får det absolut bedste produkt til sine kæledyr.

   

  Hvorfor bruge KovaLine?

  KovaLine både renser, peeler, plejer og giver en helende effekt. Denne kombination af rensning og heling af overbelastet hud, giver en effektiv behandling mod eksem, svamp, røde poter, hot spots og tør hud. I tilfælde af svære hudsygdomme, skal kunden altid rådføre sig med sin dyrlæge, da nogle tilfælde kan kræve mere aggressive eller konventionelle behandlinger. Herefter vil KovaLine produkterne kunne afslutte forudgående behandling, ved at berolige og hele huden i dybden, så den igen bliver spændstig og modstandsdygtig.

  KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge.

  Ingen konflikt med FEI og DTC’s liste over forbudte stoffer/Anti doping

 • Brand KovaLine