KovaLine ready to use, aloe 200ml
Varenummer: 5713269000203
.
DKK 139,00
DKK 111,20 ekskl. moms
 •  
KL Ready To Use Aloe Vera er vores "klar til brug" plejeblanding. Vask direkte på det ønskede område med en skumvaskeklud. Ready To Use ligner den koncentrerede KovaLine plejeblanding. Forskellen er blot, at Ready To Use er blandet for dig på forhånd. KL Ready To Use peeler de døde hudceller væk, renser i dybden og plejer i samme proces. KL Ready To Use 200 ml. er simpelt at bruge og er med fantastisk plejende egenskaber Økologisk Aloe Vera. Vask området og lad det tørre - Skyl ikke ud. Kan anvendes ved: Sår, eksem, kløe, tør eller beskadiget hud, almindelig vask på alle små dyr, heste og produktionsdyr. Ingen konflikt med FEI og DTC's liste over forbudte ingredienser.


Mere information

Bestsælgende varer i Plejemidler & Hygiejne
 • Bruges til følgende: 
  Små dyr (hund, kat, gnavere, fjerkræ):
     Allergiudbrud
     Bylder
     Dermatitis
     Eksem
     Furunkulose
     Hotspots
     Hårsækmider
     Potesvamp
     Røde poter
     Stafylokokker
     Sår og rifter

  Heste og produktionsdyr:
     Atopisk hudlidelse
     Eksem
     Hale/man kløe
     Regneksem
     Solskoldning
     Sommereksem
     Sår og rifter

  KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge.

  Læs mere om allergener fra Miljøstyrelsen mst.dk 

  Ingredienser: Mindre end 5%: Sæbe, anioniske og ikke-ioniske overfladeaktive stoffer, Polycarboxylat.
  Vand, Lanolin, Allantoin, Glycerin, Trisodiumdicarboxymethyl Alaninat, Caprylyl Glycol, Propanediol.

   

  Hvad er KovaLine?

  KovaLine er et danskproduceret og målrettet til behandling af forskellige hudproblemer, som vi ser hos vores kæledyr. KovaLine er et naturligt alternativ til antibiotika og steroider, der traditionelt ellers har været brugt til hudproblemer. Produkterne er ekstremt effektive til helbredelse og vedligeholdelse af sund hud.

  Råvarerne er nøje udvalgt, efter en vurdering af det bedste for dig og dit dyr. Derfor indeholder produkterne udelukkende naturlige ingredienser, når det er det bedste alternativ. Desuden er enkelte af råvarerne økologiske. Alt produceres i Danmark og alle råvarer er EU godkendt.

  Emballagen er i genanvendelig plast og PVC-fri. Sorteres det korrekt kan det smeltes og genanvendes til ny emballage. Når produktet er brugt, kan du rense den tomme emballage og genbruge den hjemme, med god samvittighed.

  Disse aktive valg om naturen, miljøet, effektivitet, allergener og sundhed er med til at sikre, man får det absolut bedste produkt til sine kæledyr.

   

  Hvorfor bruge KovaLine?

  KovaLine både renser, peeler, plejer og giver en helende effekt. Denne kombination af rensning og heling af overbelastet hud, giver en effektiv behandling mod eksem, svamp, røde poter, hot spots og tør hud. I tilfælde af svære hudsygdomme, skal kunden altid rådføre sig med sin dyrlæge, da nogle tilfælde kan kræve mere aggressive eller konventionelle behandlinger. Herefter vil KovaLine produkterne kunne afslutte forudgående behandling, ved at berolige og hele huden i dybden, så den igen bliver spændstig og modstandsdygtig.

  KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge.

  Ingen konflikt med FEI og DTC’s liste over forbudte stoffer/Anti doping

 • Brand KovaLine