LUGTFJERNER BIOLOGISK DK 500ML
Varenummer: 7350077710245
.
DKK 135,00
DKK 108,00 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Plejemidler & Hygiejne
 • Deodoriserende spray, der nedbryder lugte med naturlige mikroorganismer

  Dufter let af allergen-kontrolleret menthol, som ikke tæller som parfume.

  Fjerner organisk materiale og pletter

  Allergen kontrolleret Uskadelig for miljø, mennesker og dyr

   Beskrivelse NATURLIGT REN Biologisk lugtfjerner med mikroorganismer finder og nedbryder organisk materiale som urin, æggehvider, kulhydrater, proteiner, cellulose og fedtstoffer.

  Unik sammensætning, der sikrer ekstremt effektiv funktion, da produktet fungerer med hele 5 forskellige stammer af mikroorganismer.

  DUO funktion - øjeblikkelig indkapsling af lugten, så begynder mikroorganismerne at nedbryde og fjerne det organiske materiale, der forårsager lugten.

  Når det organiske materiale er helt nedbrudt, vender lugten ikke tilbage efter et stykke tid.

  Naturlige mikroorganismer og enzymer Hver stamme af mikroorganismer er højt specialiserede og er designet til at nedbryde en bestemt type organisk materiale. Derfor er NATURALLY PURE Biological deodorizer meget effektiv, da den indeholder i alt 5 forskellige stammer.

  Dette sikrer nedbrydning af alle normalt forekommende organiske materialer, der forårsager dårlig lugt. Mikroorganismerne deler sig cirka hvert 20. minut og derfor går processen hurtigere og hurtigere hele tiden, indtil alt det organiske materiale er nedbrudt. Mikroorganismerne lever af det organiske materiale gennem indtrængning, der er muliggjort af de enzymer, der produceres under reproduktion.

  Når der ikke er mere organisk materiale, er der ikke mere mad til mikroorganismerne, og derfor dør de efter at have afsluttet arbejdet med at fjerne kilden til den dårlige lugt.

  Det er præcis, hvad der sker omkring os hele tiden. Forskellen er, at vi har udvalgt netop de naturlige mikroorganismer, der ønsker at spise det organiske materiale, vi ønsker at nedbryde og få et restprodukt, der er kuldioxid og vand i stedet for, at der dannes ubehagelige lugte under den naturlige nedbrydningsproces.