KW vådserviet 60stk
Varenummer: 5705574037128
.
DKK 49,00
DKK 39,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Plejemidler & Hygiejne
 • Nogle hunde og katte kan godt have brug for lidt hjælp til at vedligeholde hygiejnen. Med disse KW Skin Care Vådservietter har du mulighed for at rense din hund eller kats ører, pels eller poter. 

  Disse servietter indeholder Aloe vera, som har en helende effekt, hvilket gør at de kan virke infektionshæmmende, såfremt de anvendes dagligt. Servietterne er udviklet til at hjælpe med at fjerne ørevoks, og hjælper desuden også med at nedsætte lugtgener.  

  Disse praktiske og bløde vådservietter fra KW Skin Care kan anvendes til at fjerne snavs fra pelsen, poterne, men også til de mere sensitive områder - dog ikke øjnene. 

  For at servietterne skal dufte godt for både dig og din firbenede ven, er der tilsat milde duftstoffer, så servietterne dufter af babypudder. Hver serviet er 12,5 x 20 cm, hvilket giver dig en stor overflade at rense med. 

  Når du køber disse fantastiske KW Skin Care Vådservietter, kommer de i en praktisk beholder, der er designet til at holde servietterne fugtige, så de ikke er helt udtørret, når du skal bruge dem. Beholderen er ikke så stor, så du kan nemt have den med i tasken, og hive den frem, når du får brug for dem. Når du åbner låget, er der monteret en smart funktion, der gør, at du nemt kan få fat i én enkelt serviet ad gangen, så du kun får fat i det, du har brug for. 

  Denne beholder indeholder 60 stk. vådservietter. 

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Alle størrelser
  Brand KW